Saturday 14 October 2017

Bareminerals Original loose powder foundation SPF15

Ilgokai nerašiau, nors vis planavau ne vieną sykį. Atsirasdavo daugybė įdomesnių veiklų, bet visą savaitę pliaupiant lietui prisiruošiau paskelbti bent vieną naują tinklaraščio įrašą. Šis įrašas bus apie kasdieninę mano palydovę - birią pudrą iš Bareminerals. Ją pirkau dar praėjusį lapkritį, tai limituoto leidimo original pudra.

Pakuotėje jos net 18 g. Klasikinėje versijoje yra 8 g. Bareminerals visuomet išleidžia jumbo size šios pudros pakuotę. Dažniausiai prekyboje jos pasirodo rudenį. Šiuo metu prekyboje yra tokia, ji yra viena iš šio sezono naujienų. 

Ši pudra yra ne kartą gavusi geriausios prekės apdovanojimą, nuolat renkama į geriausių grožio produktų dešimtukus. Pudra jau spėjo tapti kultine.


Tai biri mineralinė pudra, kurią galima sluoksniuoti, jei norite didesnio maskavimo. Pudra nėra matinė, bet ir nėra iš tų, kurios itin švyti. Suteikia veidui gaivumo įspūdį. Spalvų paletė itin plati.

Manosios spalva medium beige N20. 

Pradėsiu nuo to, kad su šia pudra, kaip ir visomis mineralinėmis biriomis pudromis, reikia susidraugauti. Esu turėjusi Bareminerals matte pudros versiją. Tada nemokėjau nei ja naudotis, nei man tiko tas matinis padengimas. Nors mano oda ir mišri, T zonoje linkusi blizgėti, original versija man patinka labiau. Kai jau išmokau ja lygiai padengti veidą, ji tapo viena iš mano mėgstamiausių pudrų. Lygiam padengimui labiausiai tinka plokščias tankus šepetėlis. Naudoju Real techniques buffing brush. Vasarą pudra ypač patiko dėl to, kad nėra sunki, nenubėga, išlieka visą dieną. Tiesa, dabar, rudenį, tai, kaip ji atrodys ant veido, labai priklauso nuo odos būklės, bet taip yra su visomis mineralinėmis pudromis. Gal manoji, kadangi nėra matinio padengimo, trūkumus ir pasausėjimus išryškins mažiau, bet jie vis vien matysis. Kaip, beje, matosi ir iš po skystos pudros :)) Porų nekemša. 

Pakuotė itin didelė, pudros užteks ilgam, nes ji taupiai naudojasi. Pudra yra biri, galiojimo terminas ilgas. Skylutės didokos, tad, jei keliaujate, gali būti, kad pudros į dangtelį iškris itin daug. Ši limituoto leidimo pakuotė yra kiek kitokia nei įprasta. Įprastą galima panaudojus uždaryti ne tik dangteliu, bet ir apsaugine danga. Manoji turi tik dangtelį, bet, iš kitos pusės, kai yra tiek tų skylučių, perteklių galima sukratyti atgal. Nemanau, kad tai itin patogu daryti įprastinėje pakuotėje.

Sudėtis: 
ACTIVE INGREDIENTS: Titanium Dioxide: 12.6%, Zinc Oxide 21.8% INACTIVE INGREDIENTS: Bismuth Oxychloride, Mica, Iron Oxides

Pudrą vertinu itin gerai. Manau, jei ji man neatsibos, būtinai bus kartojama, kai baigsis.

No comments:

Post a Comment