Wednesday 8 March 2017

Ahava veido kremas ir kaukė

Viename įraše jau užsiminiau, kad buvau nusipirkusi AHAVA kosmetikos rinkinį. Į rinkinį įėjo valanti veido kaukė, dieninis kremas, rankų kremas (jo aprašymą rasite čia), kosmetinė. Šiame įraše pateiksiu atsiliepimus apie veido kaukę ir kremą.

AHAVA time to clear valanti purvo kaukė, kurios sudėtyje yra Negyvosios jūros purvo ir mineralų, ji švelniai valo ir švarina odą. Tinka jautriai odai, be SLS, SLES, parabenų. Ši valanti kaukė paliko gerą įspūdį - švelniai, bet veiksmingai valo, nedirgina, nesausina odos kaip kitos tokio pobūdžio veido kaukės. Oda po jos švelnti, švytinti, odos spalva tolygesnė. Kiekis - 100 ml, kaukės kiekis didelis, ji naudojasi taupiai.

AHAVA time to hydrate dieninis veido kremas taip pat paliko neblogą įspūdį - nors parašyta, kad yra skirtas normaliai, sausai odai, tačiau sausai odai drėkinimo trūktų, tačiau mišriai odai jis tinka puikiai. Oda po jo sudrėkinta, švelni, puikiai tinka po makiažu. Iš karto matyti skirtumas po kremo - tolygesnė odos spalva, apskritai oda atrodo geriau. Kremo minusai - pakuotė, netinkama kremui, ir aštrus kvapas. Tiesa, man kvapas patiko.


No comments:

Post a Comment