Saturday 4 November 2017

John Masters Organics priemonės plaukams

Ilgą laiką skaičiau gerus atsiliepimus apie John Masters Organics priemones, bet vis nesiryždavau jų išbandyti. Vienas iš labiausiai atbaidančių veiksnių buvo kaina, kuri tikrai aukšta. Labiausiai mane paveikė paskutinis apsilankymas kirpykloje, kai teko daug nukirpti ilgai augintų plaukų. Ne ilgų plaukų, o ilgai augintų, kad siektų pečius. Ir vis dėlto gavau iš kirpėjo pastabų, kad plaukų būklė nekokia, reikia juos labiau puoselėti ir prižiūrėti. Ypač vasarą reikėjo. Tada pamačiau nuolaidas Biotekoje ir nusprendžiau, kad laikas išbandyti John Masters Organics priemones plaukams. Juo labiau, kad garsusis plaukų detangler'is kone dievinamas. Pirkau jį, klasikinį, citrus & neroli detangler'į, didelį, ir kondicionuojamą dulksną plaukams. 


Detangler'is. Kai pirmą kartą patepiau juo plaukus ir nuploviau, supratau, kad ne veltui jis taip liaupsinamas. Naudoju jį kaip nuplaunamą kondicionierių, nes mano plaukai riebūs, sukrenta, apsunksta nuo nenuplaunamų priemonių. Tiesa, palieku jį 3-5 minutėms. Pirmiausiai, jis nuostabiai kvepia. Gaiviai, žolelėmis ir citrinomis. Plaukų galiukai atrodo kaip po kaukės. Plaukai žvilga, lygūs. Tinkamas ir dažytiems plaukams. Palengvina iššukavimą.

Sudėtis: water/Aqua/Eau, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Sorbitol, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Soy Protein, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amodimethicone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Lecithin, Potassium Sorbate, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citral, Wheat Amino Acids, Arnica Montana Flower Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle)Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil

Kondicionuojamoji dulksna plaukams su žaliąja arbata ir medetkomis. Dar vienas pirkinys plaukams lepinti. Man atrodo, kad nėra nieko labiau lepinančio nei purkšti kuo nors praturtintą vandenėlį :)) O jei rimtai, tai nežinau, ar galėsiu šį produktą objektyviai įvertinti, tačiau plaukai blizga ir to pakanka, kad jis plaukams daro teigiamą įtaką. Kvapas žolelių ir eterinių aliejų mišinio, stipriausias kvapas - rozmarino, plaukų neriebina ir neapsunkina. Dulksna pakankamai smulki. Galima naudoti tiek ant sausų, tiek ant šlapių plaukų. Tikiu, kad atgaivina plaukus. 

Sudėtis: aqua (water), aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, panthenol, hydrolyzed soy protein, polyglyceryl-10 laurate*, sodium benzoate, potassium sorbate, guar hydroxypropyl trimonium chloride, cananga odorata (ylang ylang) flower oil, pogostemon cablin (patchouli) oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, juniperus mexicana (cedarwood) oil, chamomilla recutita (chamomile) extract*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, camellia sinensis (green tea) leaf extract*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, urtica dioica (nettle) root extract*, citrus limon (lemon) peel oil, pelargonium pelatum graveolens (geranium) flower oil, linum usitatissimum (flax) seed oil*, borago officinalis (borage) seed oil*, helianthus anuus (sunflower) seed oil*, broccoli seed oil*. * Certified Organic

Galiausiai papasakosiu apie savo nuotykius apsiperkant Biotekoje. Buvo nuolaidų dienos John Masters Organics kosmetikai, visam asortimentui, norėjau pirkti internetu. Visą savaitgalį bandžiau užsisakyti, bet niekaip nepavyko atlikti paskutinio veiksmo - užsakyti ir apmokėti. Kitą dieną nuvykau į pačią Bioteką, kur, pasirodo, nuolaidos ne visam asortimentui. Jau buvau besupykstanti, kaip čia mane apgavo, o aš net specialiai į Bioteką važiavau, bet pardavėja pasirodė labai maloni ir draugiška klientams. Išklausiusi šiek tiek piktą mano pastabą apie apgavystes ir klastą internete ji pritaikė man nuolaidą abiems produktams kaip ir buvo žadėta internete. Į tokią parduotuvę aš ketinu sugrįžti, tiesą sakant, grįžau vėliau ir nusipirkau dar vieną John Masters Organics priemonę plaukams, bet apie ją skaitykite kitame įraše.


No comments:

Post a Comment