Sunday 5 March 2017

Pigi, bet ne prasta

Mano kosmetikos krepšelyje susikaupė nebrangių naujų priemonių, kurias galėčiau apibūdinti kaip labai patikusias, t. y. patenkančias į kategoriją "pigi, bet ne prasta".



Visos priemonės yra skirtos akių makiažui. Pradėsiu nuo Essence the velvets akių šešėlio. Šis vienos spalvos šešėlis yra iš limituotos kolekcijos. Spalva - 05 taupe secret. Puiki nude spalva, tinka padengti visą voką arba išryškinti crease zoną. Spalva šalta, bet ja padengtas vokas neatrodo purvinas (kaip man yra buvę su keliais kitais rudai pilkais Essence, Catrice šešėliais). Šešėlis turi šiek tiek blizgesio, tačiau ne atskirų blizgučių. Pats šešėlis yra satininis, ne miltuotas. Tikrai geras šešėlis, tinkantis kasdieniam makiažui. Naudoju šešėlių pagrindą, su kuriuo šešėliai išsilaiko visą dieną. Be pagrindo man subėga į raukšlę visi šešėliai be išimties - ir brangūs, ir pigūs. 


Catrice Kohl Kajal akių pieštukas. Spalva - 230 Living in Browntown Manhattan. Dar vienas pieštukas, tinkantis kasdieniam makiažui - spalva tarp rudos ir pilkos, šalta, metališka. Turėtų tikti tiek mėlynoms, tiek rudoms, tiek žalios spalvos akims. Su pagrindu laikosi labai gerai. Pats pieštukas minkštas, lengvai tepasi ir slysta. Tiesa, su pačiu pieštuku man sunku nupiešti aštrią liniją kampuose - tam naudoju šepetėlį. Vienintelis nepatinkantis dalykas - stiprus medienos kvapas (pats pieštukas medinis). 



Gosh Forever akių šešėlis-pieštukas. Spalva 06 plum. Tai jau antra šios serijos pieštuko spalva, kurią nusipirkau. Mane sužavėjusios savybės - lengvai tepasi, minkštas, sodri spalva. Spalva yra metališka, violetinė, slyvinė. Spalva yra šalta. 


Maybelline Eyestudio lasting drama 24 h gelinis akių pravedimas. Spalva 01 black. Sodri juoda spalva, tobula konsistencija - nei per skysta, nei per kieta, lengvai tepasi, tiesa, blending'ą reikia daryti nelaukiant. Su Biodermos miceliniu vandeniu lengva nuvalyti. Nemanau, kad laiko 24 h, nes, pasidažius ryte, naktį jau būną kiek apsitrynęs, bet už tokią kainą tikrai vertas dėmesio.

No comments:

Post a Comment