Saturday 16 April 2016

Shea Moisture Mommy Firming Massage Lotion

Pilnas priemonės pavadinimas yra Shea Moisture Mommy Firming Massage Lotion with Passiflora and Pistachio Oils. Tai ne pirmas šio gamintojo produktas mano kosmetinėje. Anksčiau turėtas skutimosi sviestas nesužavėjo, tačiau neatsispyriau pagundai įsigyti geros sudėties losjoną, kurio kiekis didelis ir pakuotė su pompa.

 Pakuotės pagrindą sudaro sviestmedžio, Amazonijos capuacu sviestai ir pasiflorų aliejus.

Pakuotė iš kokybiško plastikos, etiketė nėra iššaukianti, žalia spalva tikriausiai yra aliuzija į pistacijas. Pakuotės pliusas - pompa, tačiau vienu kartu neišspausite priemonės per daug, tad reikės kelių paspaudimų - tai taip pat privalumas, nes priemonę naudosite ekonomiškai. Kiekis 384 ml. Minusas yra tai, kad priemonė gana tiršta, veikiau sviestas nei losjonas, į pabaigą sunku išpumpuoti, prilimpa prie buteliuko kraštų, tad sunku ir paprastai iškrapštyti. Kratant į reikiamą vietą nesubėga.

Losjonas tirštas, baltos spalvos, lengvai sklaidosi ir greit įsigeria. Ant etiketės rašomas, kad sudėtyje nėra parabenų, ftalatų, parafino, mineralinių aliejų, kvapų, dažiklių, DEA, sulfatų, silikonų. Nebandyta su gyvūnais. Kalbant apie kvapą, manau, kad turėta omenyje, kad nenaudojami sintetiniai kvapai, tačiau saldus priemonės kvapas toks stiprus ir ilgai išliekantis, kad verčia abejoti, ar tai tiesa. Man kyla įtarimų, kad sudėtyje esantys eteriniai aliejai negali TAIP kvepėti, bet tai tik mano abejonės. 

Verdiktas. Gerai drėkinanti ir skaniai kvepianti priemonė, kuri puikiai tinka masažui. Kol kas nepastebėjau stangrinančio poveikio, tačiau ieškančioms odos elastingumą didinančios ar priemonės nuo strijų naudočiau šį losjoną pakaitomis su tos paskirties aliejumi (kad ir Mountain ocean).

No comments:

Post a Comment