Thursday 31 March 2016

Bioderma Sebium Pore Refiner

Ieškodama priemonės, galinčios išvalyti besikemšančias ir išsiplėtusias poras, susidomėjau Biodermos Sebium Pore Refiner kremu. Rekomendacijas radau Kosmetikos dnr puslapyje ir daugelyje forumų. 

 Pakuotėje yra 30 ml produkto. Pakuotės plastikas kietokas, tad su baime laukiau tos dienos, kai produktas bus besibaigiantis ir reikės jį iškrapštyti, tačiau sukračius subėga į kaklelį ir galima išspausti, galiausiai - nukirpti. 

 Priemonė baltos spalvos, turi gaivų kvapą, lengvai skirstoma ant odos. 

Priemonėje esančios BAHA rūgštys turėtų išvalyti poras, pagerinti odos išvaizdą. Parašyta, kad priemonę galima naudoti po makiažu ir tai tiesa - pasitepus atrodo, kad ji veikia kaip primer'is, t.y. poros neatrodo išsiplėtę, oda tampa matinė, tačiau man šis kremas pasirodė pernelyg sausinantis, kad jį vieną naudočiau po makiažu. Naudojant vakarais T zonoje iš tiesų pastebėjau, kad poros atrodo švaresnės, oda lygesnė. Kitą dieną naudoju kremą su apsauga nuo saulės, jei tenka eiti į lauką. 

Vienintelis kremo minusas, dėl kurio kremą galiu naudoti tik tam tikroje zonose ir neilgai - po jo veide atsirado daugiau baltų spuogelių, panašių į vadinamuosius akmenukus, kuriuos sunku išnaikinti. Beje, užsienio atsiliepimuose esu skaičiusi apie tokį pašalinį priemonių su BAHA rūgštimis poveikį, tad rinktis Jums, ar naudoti tokias priemones, ar ne. Beje, akmenukus puikiai suminkština riebūs kremai, tuomet jie pasiduoda spaudimui :DD

No comments:

Post a Comment