Friday 25 March 2016

Margarita ekologiška rankų kremas su avižų pieneliu ir spanguolių ekstraktu

Šis lietuviško prekės ženklo Margarita rankų kremas mano lentynoje atsidūrė netikėtai pasibaigus visiems turimiems rankų kremams. Nusipirkau jį ypač gera kaina - lietuviškai kosmetikai neretai tai vienoje, tai kitoje parduotuvėje taikomos nuolaidos, be to, pati Biok laboratorija savo puslapyje skelbia, kur ir kokio jų prekės ženklo produkcijai šiuo metu taikomos nuolaidos. Akcijas galite rasti čia.


Subtili ir kukli pakuotė, didelis kiekis - 75 ml. Dažniausiai rankų kremai būna 30 ml, o čia 75 ml ir kompaktiška pakuotė! 

Kremas nepasirodė itin riebus, nepalieka lipnios plėvelės - privalumas dirbančioms biure su popieriais. Kremas baltos spalvos, kvapas - saldžios, itin cukruotos spanguolių uogienės. Mano uošvienė tokią gamina! Skanumėlis. Skaičiau nemažai atsiliepimų, kad kremo kvapas erzina, manęs - ne, tačiau prieš perkant rekomenduoju pauostyti. 


Poveikis: apibūdinčiau jį kaip vidutinį, t.y. nėra nei lengvas, nei labai riebus. Vidutinis ne neigiama prasme. Galbūt labai suskirdusioms rankoms drėkinimo trūks, nors skirtas jis jautriai ir sausai rankų odai, tačiau puikiai tiks įprasto drėkinimo ir kasdienio rankų kremo ieškantiems.

No comments:

Post a Comment