Monday 14 December 2015

Insight Daily Use Energizing Shampoo and Conditioner

Insight priemonės, kadaise buvusios Eurokos lentynose, iš jų išnyko ir pardavinėjamos man ne itin žinomose specializuotose parduotuvėse. Kadaise mamai Eurokos parduotuvėje pirkau šio gamintojo kaukę, mamos atsiliepimai buvo kuo puikiausi, tad pamačiusi šio gamintojo priemones Kaune vykusioje parodoje Moters pasaulis nedvejojau, kad noriu pati jas išbandyti. 

Etiketėje nurodyta, kad šampūno sudėtyje nėra SLS, SLES, mineralinio aliejaus, parabenų, dažiklių, silikonų ir alergiją sukeliančių kvapiklių. Šampūno ir balzamo sudėtyje naudojami organiški ekstraktai. Balzamo sudėtyje nėra mineralinio aliejaus, parabenų, dažiklių, silikonų ir alergiją sukeliančių kvapiklių. Pagaminta Italijoje. 

Žadama, kad švelnios formulės priemonės tinka dažnam naudojimui, grąžina plaukams gyvybingumą, minkštumą ir spindesį. 

Priemonių pakuotės stilingos, etiketės neperkrautos nereikalingais elementais ar informacija. Kiekis didelis - 500 ml. Pakuotės pliusas - pompa, kuri naudojimą daro ekonomiškesnį. 


Matyti, kad priemonėse nėra dažiklių, kvapas citrusinis, tad tikrai atitinka žadamą energijos teikiantį poveikį. 

Šampūnas gerai putoja, švelniai prausia. Nors tai yra geras švelnaus poveikio kasdienis šampūnas, man trūko drėkinimo plaukų neapsunkinant, nes būtent mano besiriebaluojančius plaukus jis apsunkino labiau nei tikėjausi iš tokio šampūno, tačiau normaliems plaukams tai puikus kasdienis šampūnas. Balzamas taip pat pakankamai gerai susidoroja su savo užduotimi - palaiko natūralų plaukų drėgmės lygį, mažina vėlimąsi. Tai taip pat lengvas kasdienis balzamas, tinkantis normaliems plaukams.

No comments:

Post a Comment