Monday 7 December 2015

Mountain Ocean Skin Coconut Trip Moisturizer

Gamintojas Mountain Ocean man jau yra pažįstamas, nes nėštumo metu naudojau jo aliejų nuo strijų. Kita priežastis, kodėl norėjau išbandyti šį losjoną, yra ta, kad jis tikrai populiarus tarp puslapio Intothegloss atrenkamų moterų kosmetikos lentynos rubrikoje (the top shelf). 

Pakuotė skaidri, matyti, kad priemonė yra baltos spalvos. Kiekis 236 ml. Gamintojas rašo, kad produktas parduodamas mažose pakuotėse, kad būtų užtikrinamas priemonės šviežumas ir aukščiausia kokybė. Gali būti naudojamas po saulės vonių, dušo, skutimosi ar bet kada. Priemonės pagrindą sudaro kokosų aliejus, alijošius ir distiliuotas lanolinas. Kvapas kokosinis, tačiau ne kokosinių sausainių kaip dažna kokosais kvepianti priemonė. Losjonas yra skystas, tad lengva padauginti ar naudoti neekonomiškai. Greitai įsigeria ir pakankamai drėkina odą. Vienintelis minusas yra kvapas, kuris, bent jau ant mano kūno, pasikeičia į blogąją pusę ir, atrodo, įsigeria į drabužius ir ilgai išlieka. 

Verdiktas. Dar viena priemonė su kokosai, kuri patiks kokosų gerbėjoms, bet ieškančioms kažko daugiau nei eilinis drėkinantis losjonas ar bandančioms suprasti šios priemonės populiarumo priežastį teks nusivilti.

No comments:

Post a Comment