Thursday 10 December 2015

The Body Shop Aloe Soothing Day and Night Cream

Du the Body Shop kremai mano lentynoje atsidūrė po ilgų paieškų paprastų jautriai odai skirtų veido priemonių. 

Pradėsiu nuo pakuotės, kuri iš tiesų nėra labai tinkama veido priemonėms, nes kremą imant rankomis į indelį gali patekti nešvarumai, bakterijos ir pan. Turi plastikines apsaugas, tačiau nuo ko jos saugo? Mentelė nepridedama. Kiekis 50 ml (49 g).

Aprašysiu iš karto abu kremus, nes jie yra pakankamai panašūs, jų skirtumus nurodysiu atskirai. Abu kremai bekvapiai, baltos spalvos. Skiriasi jų konsistencija - naktinio kremo konsistencija primena įprastus maitinančius kremus, yra pakankamai riebi. Dieninio kremo konsistencija yra kažkokia plastikinė, t.y. primena kažkokią nenatūralią plėvelę, kurią tepi ant veido, tačiau po kurio laiko atrodo, kad ji dingo, kremas visiškai susigėrė. 


Naudodama abu kremus nepastebėjau, kad jie būtų pernelyg agresyvūs jautriai odai - pliusas už raminantį poveikį. Drėkinimo man mažoka, kalbu apie naktinį kremą, mat ryte nusiprausus veidą atrodo, kad ją tempia, ji šerpetoja, kai po kitų naktinių kremų to nėra ir galbūt galima rinktis lengvesnės tekstūros, pvz., gelinį dieninį kremą. Po šio būtinai reikia intensyviai drėkinančio dieninio kremo. Pastebėjau, kad ant abiejų kremų pakuočių nurodyta nenaudoti jo paakių zonai, manydama, kad čia eilinis gamintojo noras skatinti pirkti atskirus produktus kiekvienai kūno vietai, naudojau jį ir paakiams. Be to, esu įsitikinusi, kad, nors paakių oda yra jautresnė ir plonesnė, geras kremas jai nepakenks, t.y. galbūt šiek tiek trūks drėkinimo, bet tik tiek. Ką Jūs manote? Ant abiejų vokų atsirado perštintys išsausėjusios odos plotai, taigi, drėkinantys kremai, kaip keistai tai beskambėtų, sausina. Kitas nuvylęs dalykas yra tai, kad atrodo, jog kažkuris iš šių kremų, galbūt net abu, nes naudoju kartu, kemša poras. 


Verdiktas. Turėję būti elementarūs jautriai odai skirti kremai nuvylė taip, kad net nesitikėjau.

No comments:

Post a Comment