Friday 4 December 2015

Zelionaja Apteka druskos šveitiklis kūnui, ramunėlės ir imbieras

Šiandien įrašas apie druskos šveitiklį, patenkantį į kategoriją "pigi, bet ne prasta". Tai ne pirmas mano perkamas šio gamintojo produktas, laukite įrašo apie dušo aliejų :))


Pakuotė įprasta kūno šveitikliams, produktą tenka kabinti ranka, nes nėra mentelės. Išvaizda nėra itin krentanti į akis kaip pigiai atrodanti - atvirkščiai, užrašų kiekis parodo produkto skirtumus nuo kitų - gamintojas, šūkis, linija, pobūdis (druskos, nes gamintojas siūlo ir cukraus šveitiklius), kiti duomenys. Piešiniai primena enciklopedinius, kur galėjai rasti ir augalo pavadinimą lotyniškai :)) Kiekis 300 ml.

Sudėtyje nėra parabenų, silikonų, SLES, SLS.

Nuotraukoje matyti, kad šveitiklis šviesiai gelsvos spalvos, šveičiamosios dalelės smulkios, šveitiklio konsistencija vientisa. Man patinka švelnūs šveitikliai, nes aštresni mano odą subraižo. Šveitiklis švelniai kvepia ramunėlėmis, kvapą palyginčiau su silpna ramunėlių arbata, imbiero neužuodžiu. Beje, šveitikliai parduodami su apsaugine plėvele, tad kvapas nebus išsivadėjęs ar kitaip pakenkta produktui. Palieką odą minkštą, sudrėkintą - po jo nereikia kremo, tačiau jis taip pat nėra pernelyg riebus kaip kiti šveitikliai, kurių sudėtyje yra aliejų. 

Verdiktas. Puikus švelniai šveičiantis šveitiklis už prieinamą kainą. Rekomenduoju ir bandysiu kitų kvapų.

No comments:

Post a Comment