Wednesday 8 June 2016

Tušti buteliukai. Gegužė



Prisipažinsiu, kad kaupti buteliukus man kančia – norisi juos iškart išmesti, nors ir jaučiu didesnį pasitenkinimą išmesdama jų daugiau vienu kartu. Tiesiog mūsų namuose nėra tam vietos. 

Gegužę pavyko nufotografuoti mėnesio tuščius buteliukus. Kai kurie produktai tinklaraštyje jau buvo aprašyti, tad parašysiu tik pastabas apie juos. 

 
Palmer‘s Cocoa butter formula bust cream – kakavos sviesto krūtinės/dekoltė kremas. Po ilgo maitinimo buvau nusprendusi skirti šiai zonai skirti šiek tiek daugiau dėmesio, tad nusipirkau šį kremą. Pirkau jį internetinėje parduotuvėje iherb, bet jo taip pat yra ir kitose internetinėse parduotuvėse, kurios prekes siunčia į Lietuvą. Paskirtis – stangrinti krūtinės/dekoltė odą, mažinti strijas. Į sudėtį įeina kakavos sviestas, vitaminas E, kolagenas ir elastinas. Ar matyti poveikis? Visų pirma, tepiau kur kas rečiau nei parašyta – tik po dušo ir ne visada. Gal kiek ir stangrino odą, puikiai drėkino. Rekomenduočiau jį labiau prevenciškai – besilaukiančioms ar po maitinimo (maitinant kaskart reikėtų jį nuplauti), metančioms svorį. Geras drėkinantis kremas už prieinamą kainą. 

Sierra Bees lūpų balzamas su sviestmedžio ir argano aliejais. Dar vienas išbandytas Sierra Bees balzamas. Tai vienas iš labiausiai patikusių šios firmos lūpų balzamų. Nors mėgstu šiuos balzamus, pastebėjau, kad skiriasi ne tik jų kvapas, bet ir konsistencija. Šio balzamo kvapas buvo švelnus, nestiprus, konsistencija tobula – nei per minkštas, nei per kietas. Gerai drėkino lūpas. 

Desert Essence jojobos aliejus. Jau buvo aprašytas tinklaraštyje, jojobos aliejus man patinka, šis buvo aukštos kokybės, nepatiko tik nesandarus buteliukas. 


Revlon Colorburst lip butter. Garsieji Revlon lūpų dažai-sviestai iškeliauja į šiukšliadėžę vienas po kito. Pirmiausia buvau nusipirkus tris šiuos lūpų dažus, pirkau juos vienu metu. Galbūt pasibaigė jų galiojimo laikas, nes visi kaip tyčia sutežo – pakeitė konsistenciją, nulūžinėjo, ištepė visą dangtelį. Iš pradžių man pavyko juos sutvarkyti – įdėjau atgal, pakuotę išvaliau, tačiau jie vėl sutežo, naudotis nieko aplink neištepant neįmanoma. Nepaisant to, juos rekomenduoju – didelis spalvų pasirinkimas, riebi kreminė tekstūra (išties primena sviestą), drėkina lūpas, nedidelė kaina, bet reikia turėti omenyje, kad normaliai jais naudotis įmanoma apie 1,5 metų – pakankamai ilgai, kad spėtumėte išnaudoti (manųjų dar buvo šiek tiek likę, bet mielai būčiau juos naudojus iki paskutinio lašo). Spalvos Pink Truffle ir Creme Brulee. Peach Parfait iškeliavo į šiukšliadėžę kiek anksčiau. Turiu dar 2 kitas spalvas, kurias nusipirkau vėliau. 

L‘oreal Voluminous original tušas. Jau girtas šiame tinklaraštyje. N-tasis ir vėl bus kartojamas ir mylimas. Rekomenduoju. Ilgina, lengva naudotis šepetėliu, netrupa, lengva nuvalyti. Galima sluoksniuoti.

No comments:

Post a Comment