Thursday 15 September 2016

Tušti buteliukai

Prasidėjus rudeniui nusprendžiau išmesti ilgą laiką kauptus tuščius buteliukus. Daugelis produktų tinklaraštyje jau aprašyti, nesikartosiu, tik pateiksiu nuorodas į jų aprašymus. Likusius aprašysiu. Beje, vienu metu buvo populiari tinklaraštininkų akcija, kurios metu buvo stengiamasi sunaudoti kuo daugiau turimų kosmetikos produktų ir nepirkti naujų, arba ištuštinti lentynas ir peržiūrėti savo įpročius - galbūt vietoj trijų tos pačios paskirties produktų užtektų vieno? Aš palaikau šią idėją, šiuo metu stengiuosi naudoti jau turimus produktus, kai kurie jau atsibodę ir turės užleisti vietą naujiems, kitų vietos tikriausiai niekas neužims arba ji apskritai liks tuščia. 



Pirmasis kairėje yra Garnier micelinis vanduo. Ilgai galvojau, ar patiko man jis ar ne, vadinasi, nesužavėjo taip, kad kartočiau - palyginti su Bioderma miceliniu makiažą valė kiek prasčiau, reikėjo ilgiau laikyti, kad susidorotų su makiažo likučiais. Vienintelis pliusas - nedidelė kaina. 

Catrice tušas jau aprašytas čia. Į jo vietą L'oreal Voluminous tušas. 

Nubian Heritage purškiklio apžvalga čia.

Rasa anti-age paakių kremas. Niekaip nesusidraugauju su Rasos priemonėmis veidui. O norėčiau, nes jų sudėtys neblogos, o ir kaina prieinama. Tačiau kremas nepaliko įspūdžio, jei patekdavo į akis, dirgino, galiausiai naudojau jį veidui ir sausino, kimšo poras. Nekartotinas. 

InstaNatural hialurono rūgšties serumo aprašymas čia.



Acure Organics kondicionierius aprašytas čia.

St. Ives šveitiklis aprašytas čia. Į jo vietą kol kas jokio šveitiklio veidui. 

Auromere šampūno aprašymas čia. Naujas buteliukas jau mano lentynoje. 

Lirene šveitiklio aprašymas čia. Jo vietą užėmė Geomar šveitiklis. 

No comments:

Post a Comment