Saturday 16 July 2016

Pažintis su Derma E



Pirmai pažinčiai su šio gamintojo kosmetika pasirinkau drėkinantį prausiklį ir kaukę. Derma E kosmetika gerai vertinama ne tik vartotojų, bet ir beautypedijoj.  


Derma E valanti kaukė su jūros dumbliais ir aktyvuota anglimi yra skirta normaliai, riebiai odai. Turi išvalyti poras, priemonė yra „2 in 1“, nes turi ir šveičiamųjų dalelių. Kiekis nedidelis – 48 g, priemonės spalva tamsiai pilka dėl anglies. Šiek tiek dilgčioja odą, greitai džiūsta, todėl gali sausinti odą. Tikrai gerai valo poras, skaistina veidą, suvienodina odos spalvą. Minusas – palaikius ilgiau, sunku nuvalyti, aštrios dalelės šiek tiek braižo odą. Sunku nuvalyti – ne tas žodis, nes net kai nuvalai veidą, t. y. pašalini kaukės likučius, ta anglis lieka įsigėrusi į veido poras, raukšleles, veidas atrodo murzinas :DD Nuvalyti tenka prausikliu ir tik tada pasimato efektas po kaukės – sumažėjusios poras, skaistesnė oda. Manau, kad priemonę sunaudosiu iki galo, tačiau nekartosiu, visgi, man atrodo neracionalu pirkti valančią kaukę, kurią dar reikia nuvalyti atskira priemone. 


Derma E drėkinantis prausiklis su hialurono rūgštimi. Be sulfatų, tačiau gerai putoja, švelniai prausia, odos nesausina. Ko daugiau reikia iš prausiklio? Prausiklis bespalvis, turi lengvą kvapą, panašų į indų ploviklio, bet su kažkokiu įdomesniu poskoniu. Minusas - graužia akis, tad juo prausiuosi jau nusivaliusi makiažą miceliniu vandeniu. Kiekis – 175 ml, prausiklis skalsus ir ekonomiškas. Rekomenduoju ieškančioms geros sudėties nesausinančio prausiklio, viso veido makiažui valyti netiks, bet ryte puikiai atgaivins odą.

No comments:

Post a Comment