Wednesday 25 November 2015

Hugo Naturals Balancing Shampoo, Tea Tree and Levander

Pirmą kartą bandau šios firmos gaminius, pirmai pažinčiai išsirinkau 4 žvaigždutes Kosmetikos dnr portale surinkusį šampūną. 



Pakuotė paprasta, bet ne prasta: šampūnas neprateka, nėra sunku išspausti, didelė talpa - 355 ml. Kukli, bet estetiška pakuotė. 

Nors iš pažiūros šampūnas atrodo gelsvas, delne jis veikiau bespalvis - nėra pridėtinių dažų. Neskystas, puikiai putoja - čia pirmas tokio skalsumo natūralus šampūnas, kurį bandau - užtenka įprasto šampūno kiekio. Kvapas levandų, arbatmedžio aliejaus čia "nė kvapo" - sudėtyje jis yra, bet kvapo nesijaučia :D Sudėtyje nenaudojami dirbtiniai kvapai. 

Šampūnas skirtas sausai, pleiskanojančiai ir riebiai galvos odai. Labai plati kategorija, ar ne? Mano riebiems plaukams jis suteikia apimties ir žvilgesio, bet nėra taip, kad jie mažiau riebaluotųsi, taigi, balansuojamasis poveikis nėra pakankamas. 

Patiko pačios kompanijos filosofija - ne parabenams, SLS, PEG, naftos produktams, sintetiniams dažikliams ir kvapikliams. Sudėtyje nėra gliuteno ir sojų. Tinkamas veganams. 

Verdiktas. Paprastas, bet ne prastas apimties suteikiantis šampūnas, kurio dar ir saugi sudėtis. Nemėgstantiems levandų - aplenkti iš tolo.

No comments:

Post a Comment