Sunday 21 August 2016

Acure Organics tiesinantis šampūnas ir kondicionierius

Jau ne kartą esu gyrusi Acure Organics prekės ženklą. Esu išbandžiusi nemažai šio gamintojo produkcijos – vieni gaminiai patiko labiau, kiti – mažiau, bet apskritai kosmetikai taikomi aukšti reikalavimai, saugūs ingredientai, pats gamintojas laikosi aukštų standartų (taria ne sulfatams, parabenams, ftalatams, sintetiniams kvapams ir pan.).



Tiek šampūno, tiek balzamo kiekis 235 ml. Pakuotės dizainas originalus, kartu sudėjus ornamentas tampa vientisas, aliuzija į in ir jang sąjungą.



Šampūnas skystokas, pakuotės plastikas minkštas, tad lengva padauginti – produktas nėra itin ekonomiškas, tiesą sakant, šampūną jau baigiu, o balzamą tik įpusėjau. Putoja jis taip pat ne taip stipriai kaip įprasti šampūnai, bet plaukus plauna gerai, plaukai po plovimo tiesesni, bet neapsunkę ar riebaluoti. Gražiai blizga. Kvapas saldus, bet neįkyrus, drėgnesnėmis dienomis jį galima užuosti ant plaukų ir vėliau.

Balzamas drėkina, minkština, bet neapsunkina plaukų. Tiesą sakant, iš tiesinančio derinio su tokiais ingredientais kaip kokosų vanduo ir marulų aliejus tikėjausi daugiau – itin sausiems plaukams to gali nepakakti.


Iš esmės šis derinys mano riebiems plaukams tiko ir patiko, manau, ateityje kartosiu. 

No comments:

Post a Comment