Sunday 21 August 2016

Catrice blakstienų tušas Better that False Lashes

Pasibaigus mano mėgstamam L‘oreal Voluminous tušui, nusprendžiau toli neieškoti ir užsukau į Drogą, išsirinkau tušą, kuriam tuo metu buvo taikomos nuolaidos – Catrice Better than False Lashes.




Ėmiau įprastą juodos spalvos. Nurodyta, jog ypatingai tankina ir ilgina, nudažo net mažiausias blakstienas. Taip pat:
·         suteikia dramatišką apimtį;
·         maksimalus dirbtinių blakstienų efektas;
·         trigubai didesnis šepetėlis.
Iki dirbtinių blakstienų juo pasidažius dar toli, tačiau nėra taip, kad blakstienos atrodytų itin natūralios – vos vos padažytos. Ne, tušą galima sluoksniuoti, norimą efektą išgaunu padažiusi 3 sluoksnius – blakstienos tampa ilgos, tankios, tačiau nesulipusios. Tušas nebyra, netepa paakių, tariau ir nusivalo ne taip lengvai kaip tušai vandens pagrindu, kai pakanka blakstienas sudrėkinti šiltu vandeniu – šitie man labai patinka, nes palengvina visą valymo procesą, nereikia ilgai laukti, tačiau pastarųjų minusas tas, kad karštą vasaros dieną jie tepa paakius ir vokus. Tušą lengvai įveikia Garnier micelinis vanduo. Dar vienas minusas – šepetėlio dydis, kuris tikrai yra per didelis ir reikia įprasti juo dažytis neištepant visko aplink – man ir dabar ne visad tai pavyksta, nors tušą naudoju jau 2 mėn. Per juos tušas neišsausėjo.


Tušą rekomenduoju toms, kurios ieško kokybiško tušo už prieinamą kainą, taip pat turi praktikos su tokiais dideliais šepetėliais. Pati tušą tikriausiai kartosiu. 

No comments:

Post a Comment