Thursday 6 August 2015

My New Skincare Routine with La Roche Posay

Šį kartą nusprendžiau pasidalinti nauja savo vasaros veido priežiūros rutina. Joje viskas nauja - gavau užsakytas iš Cocooncenter prekes, tąkart La Roche Posay buvo nuolaida ir nusprendžiau išduoti savo mėgstamas firmas (Bioderma, Physiogel), tuo labiau, kad daug norimų jų produktų buvo išpirkti. Kaip tyčia viskas pasibaigė vienu metu. Taip neplanuotai mano rutinoje atsidūrė La Roche Posay. Šį prancūzų dermatologinės kosmetikos gamintoją tikriausiai žino visos, besidominčios vaistinėse parduodama kosmetika. Tiesa, šiuo metu Lietuvos vaistinės nebeprekiauja šia kosmetika (nors anksčiau, berods, prekiavo). Oficialiame La Roche Posay puslapyje yra galimybė atlikti testą, kuriame nurodote odos, tipą, problemas, veiksnius, su kuriais norite kovoti. Man buvo rekomenduota Toleriane serija, šiltajam sezonui išsirinkau fluidą, makiažo valymui - pienelį ir drėkiklį iš kitos serijos - Hydreane. Produktų sudėtis galite rasti La Roche Posay arba Cocooncenter puslapyje.


Fluidas nuotraukoje pirmas iš kairės, renkantis suviliojo šie kriterijai:
  • sudėtyje yra antioksidacinio poveikio terminio vandens;
  • lengva, matizuojanti ir lengvai įsigerianti tekstūra;
  • sudėtyje nėra konservantų;
  • tinka naudoti kasdien.
Šis fluidas dėl daugelio aukščiau išvardytų priežasčių man patinka, tiesa, abejoju dėl terminio vandens poveikio, bet antioksidantai kosmetikoje tėra lašas jūroje. Puikiai tinka užklupus vasaros karščiams, nekemša porų, matiškumo išlaikymas ir taip nelengva užduotis, kai lauke +30, todėl nepasakyčiau, kad fluidas šiuo atžvilgiu išskirtinis. 

Makiažo valiklis (pienelis), matyti, kad nusipirkau didelę, 400 ml, pakuotę su pompa. Pliusai:
  • formulė su glicerinu neleidžia odai išsausėti;
  •  kreminė tekstūra;
  • be konservantų, kvepalų ir parabenų;
  • tinka veido ir akių makiažo valymui.
Vėl nusipirkau kreminės tekstūros makiažo valiklį, nors planavau imti prausiklį, tačiau šis patiko būtent dėl to, kad nesausina odos kaip pastarieji, tačiau makiažo iki galo neįveikia, todėl veidą dar nuvalau miceliniu vandeniu (šiuo metu - likutis Biodermos, planuose - Vichy). Šioks toks minusas, tačiau aš įpratus valyti veidą dviem produktais - pieneliu/prausikliu ir miceliniu vandeniu arba atvirkščiai. 


Kremas yra jau kitos, Hydreane, serijos, turinčios drėkinti. Pliusai:
  • kremas lengvas, skirtas jautriai normaliai ar mišriai odai;
  • tinkamas naudoti kasdien, ypač po makiažu;
  • be parabenų.
Skirtingai nuo fluido, kremas labiau drėkina, tačiau palieka šiokią tokią plėvelę ir intensyviai kvepia. Nors kvepalai paskutiniai sudėtyje, kvapas intensyvus. Pirkdama nepatikrinau, todėl dabar bandau priprasti prie kvapo. Nemanau, kad kremą kartosiu. 
Ar Jums patinka La Roche Posay produktai?
Beje, nusprendžiau kol kas rašyti tik lietuviškai, nes didžioji dalis lankytojų iš Lietuvos, tačiau, jei sulauksiu komentarų su prašymu išversti, toliau versiu. 






2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. I've heard good things about this la roche posay toleriane product. Going on my wish list now!

    ReplyDelete