Thursday 3 September 2015

Kai visada yra ką valyti

Tos, kurių odos poros išsiplėtusios, tikriausiai žino, kad visada turės ką valyti. Besikemšančios poros, nelygi, papilkėjusi oda, dėmelės ir spuogeliai - tai priežastys, verčiančios mane naudoti valančias kaukes. Mano oda mišri, todėl yra ir sausų vietų, tačiau aš renkuosi valyti ir drėkinti atskirai - nemėgstu daugiafunkcinių produktų, paprasčiausiai jais netikiu. Planuose - drėkinančios kaukės. 

Ilgai ieškojau paprastos, bet veiksmingos sudėties valančios kaukės. Iš tiesų, kas gali būti paprasčiau už derinį iš vandens ir kosmetinio molio? Ir efektyviau, nes molis nuo seno naudojamas kosmetikoje dėl savo gydomųjų savybių. Darant užsakymą iš cocooncenter, akys užkliuvo už naujos firmos - Argiletz. Jų asortimente - įvairūs produktai su kosmetiniu moliu, o ir jo pasirinkimas nemažas - žalias, rožinis, gasulo, baltas, raudonas ir geltonas. Sakysite, už tokią kainą galima nusipirkti kur kas daugiau kosmetinio molio miltelių!!! Taip, aš lepi - tingiu terliotis su milteliais, be to, norisi produkto, kurį būtų lengva naudoti čia ir dabar. Čia reiškia bet kur, todėl nusipirkau galutinį produktą - kaukę. 




Pasirinkau 3 kaukes - žalio, rožinio molio mėginėlius (15 ml) ir balto molio pilną pakuotę (100 g). Mėginėlių užtenka trims kartams, net ir tepant storą kaukės sluoksnį kaip rekomenduoja gamintojas, tačiau atidarytą mėginėlį reikia laikyti sandariai (aš naudojau skalbinių segtuką :)), tačiau, jei kaukė išdžiuvo - ne bėda, sudrėkinkite vandeniu. 



Žaliojo molio kaukė skirta riebiai odai, rožinio - jautriai, balto - pavargusiai, jautriai ir sausai odai valyti. 

Neklydau pasirinkdama - baltojo molio kaukė patiko labiausiai. Valo taip pat efektyviai kaip kitos, bet mažiausiai sausina ir dirgina. 

Gamintojas nurodo neleisti kaukei išdžiūto, todėl kauke išteptą veidą purškiau La Roche Posay terminiu vandeniu. Nepasakyčiau, kad jis kuo nors išskirtinis - vanduo ir tiek. Tiesa, praturtintas įvairiais mineralais, antioksidantais ir turi odą raminančių savybių. Ar pastebėjau jų poveikį odai? Ne, tačiau patiko naudoti, nes dulksna maloni - lašai tinkamo dydžio - nei per dideli, nei per maži, bet kaukės drėkinimau, manau, pakaktų ir paprasto vandens. Mažą vandens pakuotę gavau dovanų pirkdama kitą La Roche Posay veido produktą.


Ar jums patinka valančios molio kaukės?

No comments:

Post a Comment