Friday 11 September 2015

Muilo ūkio muilai - burnočio šveistukas

Ar pasiilgote apžvalgų apie muilus? Ar dar beliko tokių, kurios naudoja tradicinius muilus? Šį kartą apie lietuviško prekės ženklo - Muilo ūkis - muilą-šveitiklį Burnočio šveistukas. Muilą pirkau sostinės dienose ir jau spėjau išbandyti. Muilų taip pat galite įsigyti biosaloj, aukimekartu ir assorti. Muilai parduodami kartoninėse dėžutėse su aprašymais, įpakavimas gražus, organiškai dera su paties prekės ženklo idėja kurti natūralius, rankų darbo muilus, kurie gaminami šaltuoju būdu iš maistinių augalinių aliejų,  natūralių eterinių aliejų, tradicinių žolelių ir augalų, renkamų ūkyje.




Gamintojo aprašymas:

"Linksmiausias" mūsų naminis muilas. Žolelė citrinžolė pakelia nuotaiką prausiantis, o burnočio (amaranto) sėklos maloniai pakaso odą. Muilas, kartu ir švelnus pilingas. Tiek burnotis, tiek citrinžolė, yra augalai, teikiantys energiją ir žvalumą".

Sudėtis: Saponifikuoti kokosų, alyvuogių, rapsų, palmių aliejai; augalinis glicerinas, vanduo, burnočio sėklos, natūralūs eteriniai aliejai.


Poveikis odai. Odos nesausina, jaučiamas malonus riebaliukas, kuris nusiplauna, tad rankos lieka švarios. Sudėtyje esantys saponifikuoti aliejai reiškia aliejus tapusius muilu.
Konsistencija. Muilas kietas, muilinėje netęžta, gamintojai pataria po naudojimo muilą laikyti sausi. Putoja labai gerai. Burnočio sėklos veikia kaip švelnus pilingas, tiks nemėgstančioms aštrių šveitiklių.
Kvapas. Kvapas gaivus, citrusinis, puikiai tinka rytui, kai trūksta energijos. 
Kiekis. 100 g. Gabalas nemažas, ganėtinai storas, tik pradėjus naudoti nėra itin patogus laikyti rankoje. Man labiau patinka plokštesni muilai, juos patogiau laikyti. 

Pažinti su šio prekės ženklo muilais nenuvylė, noriu išbandyti ir kitus Muilo ūkio muilus. Ar Jūs bandėte šio gamintojo muilus?



No comments:

Post a Comment