Tuesday 29 September 2015

Natūralistinis požiūris, Vol 3 Veidas

Paskutinis, trečiasis šios serijos įrašas bus trumpiausias, priežastis paprasta ir jau ne kartą minėta - kai turi jautrią veido odą, eksperimentuoti su natūralia kosmetika nesinori, ypač po ne vieno nesėkmingai pasibaigusio bandymo, kai teko raminti sudirgusią ir ryškiai raudoną veido odą. 


Aprašymą pradėsiu nuo Navitas Naturals Cacao lūpų balzamo. Navitas Naturals kompanija specializuojasi organiško, natūralaus ir saugaus maisto gamyboje, maisto, kuriame gausu antioksidantų, baltymų ir kitų sveikatai reikalingų medžiagų, tokį maistą jie vadina super maisto. Šis jų lūpų balzamas toks pat geras produktas kaip ir skanus maistas. Pirma priežastis, kodėl jis man patinka, yra nuostabus kvapas - kvepia jis kakavos ir šokolado mišiniu. Po nėštumo ir gimdymo pamėgau šokoladą ir kakavą, ši manija tęsiasi iki šiol. Balzamo sudėtyje yra tikrų kakavos miltelių ir natūralaus šokolado kvapo. Minėti kakavos milteliai nudažo lūpų balzamą ruda spalva, kuri matoma ir ant lūpų - tai antroji priežastis, kodėl mėgstu šį balzamą, mat man tinka ir patinka ši ruda spalva. Trečia, balzamo tekstūra itin maloni - sviestinė. Pojūtis ant lūpų ir poveikis taip pat patinka, nes puikiai susidoroja su suskilinėjusiomis lūpomis. Ką jau kalbėti apie jo sudėtį, praturtintą antioksidantais ir odai tinkamais aliejais. Rekomenduoju!!

Antrasis produktas yra Out of Africa taukmedžio sviestas. Pamiršau nufotografuoti ir aprašyti jį prie kūno priežiūros priemonių, todėl aprašymas čia, nors šis gaminys daugiafunkcinis. Naudoju šį sviestą kaip lūpų balzamą šaltuoju sezonu, tačiau jis puikiai tinka visam kūnui, o ypač sausai ir pažeistai odai, todėl juo tepu kulnus, alkūnes, kartais naudoju jį vietoje rankų kremo, kai turiu laiko palaukti, kol jis susigers. Šis taukmedžio sviestas nėra pakvėpintas, tačiau turi natūralų savo kvapą, kuris yra specifinis. Pašildytą tarp delnų lengviau tepti. Apvali metalinė pakuotė itin patogi ir kompaktiška, 60 ml indelis neužima daug vietos, paties sviesto reikia nedaug, todėl jis ekonomiškas. 

Trečiasis natūralus veido produktas yra jau tinklaraštyje minėta Argiletz baltojo molio kaukė, apie ją galite pasiskaityti čia. Nesiplėsiu, tik priminsiu, kad gera nuomonė apie ją nepasikeitė. 

Lūpų balzamas ir taukmedžio sviestą galite rasti iherb, o Argiletz baltojo molio kaukė pirkta cocooncenter

Ar eksperimentuojate su natūraliomis veido priežiūros priemonėmis Jūs?


No comments:

Post a Comment