Thursday 1 October 2015

Tušti buteliukai. Rugsėjis

Kurį laiką nerašiau apie pabaigtas priemones, nes sukaupti tušti buteliukai buvo išmėtyti, sūnus juos sulankstė, sugadino, todėl teko išmesti. Šį mėnesį pavyko nufotografuoti 4 pabaigtas kosmetines priemones, pradėsiu nuo nuotraukų. Kai kuriuos produktus jau esu aprašiusi, todėl čia pateiksiu tik pagrindinius teiginius.

Pirmasis iš kairės nuotraukoje yra Vichy Normaderm 3-in-1 Micellar Solution micelinis vanduo. Kosmetikos dnr įvertintas net 4.5 žvaigždutėm iš 5. Aprašymas tiesiog puikus, mat jis turėtų valyti makiažą ir sebumą, drėkinti, nekimšti porų, nesukelti alergijos, skatinti odos regeneraciją, mažinti riebalavimąsi. Pažymėta, kad saugūs ingredientai tinka jautriai odai. Šį micelinį vandenį įvertinčiau kaip prasčiausią iš bandytų, nes jis visai netinka makiažo valymui - nesusidoroja su akių makiažu, tenka keletą kartų pervalyti ir vis vien ryte matyti pandos paakius, tačiau blogiausia tai, kad jis ne tik nedrėkina, bet dar ir sausina, mat po naudojimo turėjau raudonas perštinčias ir išsausėjusias dėmes akių makiažo valymo zonoje. Galbūt jis labiau tiktų riebiai odai, tačiau tikrai ne akių makiažo valymui. Pakuotė taip pat netikus, nes vandens nuolat išbėga per daug, jis sugeba pratekėti pro šonus, tad netinkamas kelionėms. Nekartosiu ir nerekomenduoju. 

Antrasis produktas yra Auromere Neem Plus 5 šampūnas riebiems plaukams, mano jau aprašytas čia. Rekomenduoju ir planuoju kada nors kartoti, galiausiai man pavyko su šiuo šampūnu ištempti tris dienas neplovus galvos, tad puikiai tinka riebalavimuisi mažinti. 

Burt's Bees lūpų balzamas su granatų aliejumi, tai jau antras mano naudotas Burt's Bees lūpų balzamas. Pirmasis su kokosų aliejumi ir kriaušėmis patiko labiau, jis aprašytas čia. Balzamas su granatais buvo šiek tiek skystesnis, labiau aliejinis nei sviestinis, be to, suteikė lūpoms rožinę spalvą, kuri man netiko. Ar rekomenduoju? Galbūt toms, kurioms tinka rožinė spalva ir patinka skystesnės konsistencijos lūpų balzamai. 

Taip pat pabaigiau Aubrey Organics White Camellia and Jasmine Shine purškiamą kondicionierių, kurį aprašiau čia. Pakartosiu, kad kondicionierius patiko, nes suteikė plaukams minkštumo ir blizgesio, tačiau dėl sudėtyje esančio alkoholio jo kartoti neketinu, tačiau galiu rekomenduoti turinčioms normalius plaukus, kurios nebijo jų išsausinti. Gamintojai nebegamins šio kondicionieriaus mažos pakuotės, didesnė pakuotė nėra tokia palanki keliaujančioms.

No comments:

Post a Comment