Monday 21 September 2015

Natūralistinis požiūris, Vol 2 Kūnas

Antrasis įrašas apie natūralią kosmetiką yra skirtas kūno priežiūros priemonėms, dabar gal kiek keistokai atrodo šios serijos įrašų suskirstymas, nes, atrodo, kad galva ir jos plaukai nėra kūnas, ar veidas, apie kurio priežiūrą kalbėsiu kitame įraše, bet tikriausiai mane supratote - skirtingos priemonės skirtingoms vietoms :D




Pirmasis produktas nuotraukoje iš kairės yra Andalou Naturals Shea Butter + Sea Buckthorn Hand Cream, šis kremas turi ir kitą vardą - Clementine. Sudėtyje gausu įvairių sviestų ir aliejų, todėl kremas tirštas, sunkus. Nereikia kremo padauginti ir jis puikiai geriasi, nepalieka plėvelės. Uostant kremą jaučiamas šaltalankio atgarsis, dar šiek tiek citrusinių natų, apskritai kvapas gaivus. Tinka rankoms, nagams ir jų odelėms. Kremo kiekis didelis - 100 ml. Šiltuoju sezonu naudojau retai, nes rankas tepti kremu didelio poreikio nebuvo, tačiau ir šaltuoju sezonu turėtų būti ekonomiškas - kaip sakiau, reikia vos lašelio. Norėčiau išbandyti ir kitus Andalou Naturals rankų kremus, ypač vilioja sviestmedžio, kokosų vandens ir žaliųjų citrinų kvapo.

Acure Organics Advanced Triple Moisture System Body Lotion, tai jau trečias Acure Organics kūno losjonas, kurį naudoju, šį kartą - Mandarin Orange + Moroccan Argan Stem Cell. Ne kartą esu liaupsinusi šiuos losjonus, šis taip pat ne išimtis - skaniai kvepia, kreminė tekstūra leidžia be vargo tepti, losjonas greitai įsigeria. Kvapas man panašus į didžiuosius apelsinus, prismaigstytus gvazdikėliais. Tiesa, šiek tiek nusivyliau perskaičius informaciją apie tas augalų ląsteles kosmetikoje, informaciją galite rasti čia, rašoma apie kitą produktą, tačiau Acure Organics kone kiekviename produkte pabrėžia jų naudą odai, kai nauda nėra įrodyta. Aišku, kol neperskaičiau tos informacijos, man buvo tikrai nesvarbu, kaip ir ar stebuklingai jos veikia, tačiau nusivyliau šia kompanija - ten pat galite pasiskaityti teiginių apie nepilną ingredientų sąrašą. Kaip ir nesuderinama su kitais kompanijos šūkiais, ar ne? Kaip jau minėjau ankstesniame įraše, gamintojas atnaujino pakuotes.

Trečiasis produktas yra Real Purity Roll-on dezodorantas, ant pakuotės teigiama, kad dezodoranto formulė kliniškai įrodyta, sudėtis turtinga eteriniais aliejais, formulė užtikrina natūralią visos dienos apsaugą. Sudėtyje nėra dirbtinių kvapiklių ir dažiklių. Turiu pasakyti, kad tai pirmas mano bandytas efektyvus natūralus dezodorantas. Jis užtikrina pakankamą apsaugą nuo nemalonaus kvapo (ne nuo prakaitavimo, jis porų nekemša), tačiau turiu pasakyti, kad ir prakaituoju aš ne itin daug, t.y. specialių poreikių dėl to neturiu. Kvapas kaip eterinių aliejų mišinio (logiška, Vatsonai!!!). Trūkumai: neapsaugo nuo geltonų ir baltų dėžių, pats dezodorantas skystas, todėl dažnai sukračius ir tepant lašėdavo, galbūt tai pakuotės minusas, bet ne kartą esu juo išterliojusi kelnes, nes jis balkšvos spalvos, galiausiai, dezodorantas erzino ir sausino pažastų odą, tai didžiausias minusas, nes po naudojimo ją niežtėdavo, nors ir nenaudojau jo iš karto po skutimosi. Dėl to dezodoranto nekartosiu. 

Paskutinis produktas nuotraukoje yra Giovanni Moisturizing Shave Cream, skutimosi kremas, skirtas visų tipų odai, tinkamas tiek moterims, tiek vyrams, šį kartą mano naudojamas - gaivaus raudonųjų greipfrutų ir granatų kvapo. Esu naudojusi ir mėlynoje pakuotėje, jis buvo bekvapis ir su alaviju. Reikėjo nusipirkti antrą pakuotę, kad suprasčiau, jog skutimosi kremas kemša peiliuką, dėl to jie greičiau atšimpa, sunku išvalyti apnašas, patekusias tarp peiliukų. Visa kita patiko: kvapas gaivus, kaip natūralių greipfrutų ir granatų, lengva tepti, peiliukas puikiai slysta, tačiau dėl aukščiau minėto minuso, kitų kvapų nebandysiu (yra ir su arbatmedžiu ir mėta).  

Visos priemonės pirktos iherb.

Kūnui taip pat naudoju natūralius ir dažnai rankų darbo muilus, bet apie muilus rašiau kitame įraše. 

Kokias natūralias kūno priežiūros priemones naudojate Jūs?



No comments:

Post a Comment