Tuesday 6 December 2016

Paula's Choice Earth Sourced veido priežiūros rinkinys

Šį rinkinį nusipirkau po sėkmingos pažinties su kitu Paula's Choice gaminiu - 1% BHA losjonu (Skin Perfecting 1% BHA lotion). Tada išsirinkau šį rinkinį. Ant pakuotės rašoma, kad jis skirtas visų tipų odai, sudėtis yra beveik natūrali (gelinio prausiklio 99%, toniko 98%, kremo 98%). Kliniškai įrodyta, kad sudėtis yra nedirginanti, joje nėra kvapiklių ar dažų, priemonės nebandytos su gyvūnais.



Nors ant pakuotės parašyta, kad produktai tinkami visų tipų odai, tačiau pačiame Paula's Choice puslapyje jie priskiriami prie skirtų riebiai odai, komentatoriai taip pat teigia, jog geriausiai tiko mišriai ar riebiai odai. 

Perfectly Natural Cleansing Gel

Prausiklis puikiai valo makiažą, odos nedirgina, tačiau sausina - dėl to turėčiau pritarti, kad jis labiau tinkamas riebiai odai, tad pasiliksiu jį šiltajam sezonui, kai mano oda iš mišrios tampa tikrai riebi. Prausiklis beveik neputoja, tačiau yra ekonomiškas - vos lašelio užtenka visam veidui nuprausti. Akių nedirgina.

Purely Natural Refreshing Toner

Tonikas tikriausiai yra ta priemonė, kuri iš šio rinkinio nepaliko jokio gilesnio įspūdžio - nei gero, nei blogo. Tonikas yra tirštesnis nei kiti mano bandyti tonikai, toli gražu neprimena vandenėlio, manau, kad vasarą jo pakanka odai drėkinti ir nereikia tepti kremo. Odos nedirgina, porų nekemša, nuvalo makiažo likučius. Sudėtis praturtinta antioksidantais. 

Antioxidants-enriched Natural Moisturizer



Kremas, kaip ir tonikas, praturtintas antioksidantais, yra lengvas, nedirginantis odos ir nekemšantis porų. Kremas pakankamai drėkina riebią ir mišrią odą - žiemą pačioms sausiausioms odos vietoms galbūt šiek tiek trūksta drėkinimo, tačiau riebiai T-zonai jo tikrai pakanka. 

Rinkinys patiko, tačiau, kaip ir minėjau anksčiau, labiau tinkamas riebiai odai arba mišriai šiltuoju metų laiku. Pastebėjau, kad naudojant reguliariai, oda atrodo skaistesnė, lygesnės spalvos, nuraminta. 

No comments:

Post a Comment