Tuesday 20 December 2016

Pažintis su VIVI kosmetika

Vasaros pabaigoje gimtadienio proga gavau 2 lietuviškos kosmetikos VIVI produktus: drėkinamąją veido kaukę ir kreminį dezodorantą. 




 Pradėsiu nuo drėkinamosios gelio kaukės veidui. 

Aprašyme nurodyta, kad augalinis glicerinas, betainas, natrio laktatas, D-pantenolis, kolagenas ir beta-gliukanai intensyviai drėkina odą, reguliuoja jos pH.Gauromečio, žalios arbatos ir alyvuogių lapų ekstraktai - aktyvūs natūralūs antioksidantai.

Gal dėl to, kad kaukė yra gelinės konsistencijos ir ganėtinai skysta, pasigedau to intensyvaus drėkinimo. Taip, ji drėkina, bet tikrai ne intensyviai. Labiau tinkama šiltajam metų laikui, nes šaltuoju metų laiku jos drėkinimo tikrai nepakanka net mano mišriai odai, po jos būtinas kremas. Kaip ir kaukės su glicerinu, pantenoliu ir kolagenu tikėjausi stipresnio poveikio. Galvojau, kad jos poveikis bus kažkas panašaus į Biocell drėkinančios kaukės (tiesa, pastarosios pagrindinė sudėties dalis yra hialurono rūgštis), bet taip neatsitiko. Jei vertinčiau kaip paprastą drėkinančią kaukę, tai ji nebloga, porų nekemša, odos neerzina, tačiau iki intensyviai drėkinančios jai dar toli, taigi, matau neatitikimą tarp aprašymo ir produkto poveikio. Ar verta mokėti už paprastą drėkinančią kaukę 13 eur, spręsti Jums. 


Jei veido kaukė manęs nesužavėjo, tai kreminis arbatmedžio dezodorantas man patiko daug labiau. 



Pasak aprašymo, natūralus CALAMINE® kompleksas aktyviai naikina prakaito kvapą, ramina sudirgusią, paraudusią odą. Šalavijų hidrolato ir eterinio aliejaus veikliosios medžiagos mažina prakaito liaukų veiklą, dezinfekuoja. Abrikosų, avokadų, vynuogių ir ryžių aliejai minkština, maitina ir drėkina odą. Arbatmedžio eterinis aliejus turi priešgrybelinį poveikį.

Visų pirma, turiu paminėti, kad esu didelė arbatmedžio eterinio aliejaus mėgėja, tad arbatmedžio-šalavijų-mėtų kvapas man labai patiko. Atrodė, kad jis kiek šaldo, bet nesušaldo :D Toks keistas jausmas juo pasitepus. Šveitiklį naudojau tik pažastims, tačiau jį taip pat galima naudoti ir kitoms prakaituojančioms kūno sritims. Užtenka vieno paspaudimo, ištepu delnus, o tada jau plonu sluoksniu pažastis. Šiuo požiūriu dezodorantas tikrai ekonomiškas. Labiau tinkamas šaltajam metų laikui, mat vasarą jo apsaugos tikriausiai būtų per mažai. 



Mažos rankytės rodo, ką fotografuoti

Palyginti su Margaritos dezodorantu-antiperspirantu su alavijų ekstraktu, tai VIVI dezodorantas tikrai veikia stipriau ir mažiau tepa drabužius, mat Margaritos yra pernelyg tirštas, tepamas storas sluoksnis sunkiai džiūsta ir labai tepa drabužius. 

Manau, VIVI dezodorantą kartočiau. 

No comments:

Post a Comment